Websites

Websites

Portfolio van Jits; jouw merkmaker

Angeline_website

Work@YourHealth

Voor Work@YourHealth heb ik een vanuit een logo dat door een andere ontwerper is ontworpen een huisstijl en een website mogen bouwen. Bij Work@YourHealth heb ik een zeshoek-patroon ontworpen dat duidelijk terug te zien is zowel op de visitekaartjes, social media en op de website. 

Website_rosalie

House of Flow and Grow

Voor House of Flow and Grow heb ik naast een logo en visitekaartjes ook een website mogen bouwen. In de website zie je duidelijk de kleuren terug die in haar huisstijl zijn verwerkt. Zo heb ik ervoor zorgt dat er herkenning komt.

puurwijs_website

PuurWijs

Voor PuurWijs heb ik de volledige branding mogen doen. Voor deze klant was het belangrijk dat het logo de volledige lading dekte en aangezien haar doelgroep vrij breed is heb ik ervoor gekozen om de bedrijfsnaam voluit te schrijven met een bijzondere typografie.

 Verder is het belangrijk dat de branding rust uitstraalt, dit is namelijk een van de belangrijke kernwaarden van de klant. Dit hebben wij vervolgens ook doorgetrokken naar de website zodat er herkenning is.

puurwijs_website

Zuivere wijsheid

Voor zuivere wijsheid heb ik een one-pager gebouwd. Dit omdat de informatie die ze wilde op haar website niet heel veel was maar ze toch online zichtbaar wilde zijn.

aoisolatie1

O&A isolatie

O&A isolatie is een bedrijf dat spouwmuren isoleert in heel Nederland. Ze hadden nog geen website en dat is wel iets wat er moest komen voor hun. Voor deze klant had ik vrijwel de vrije had, het maakt hun niet veel uit hoe het eruit kwam te zien als klanten maar op de website de juiste informatie konden vinden over het isoleren van hun spouwmuur en dat klanten reviews konden schrijven.

Samen met mijn partner Maartje van Arendonk hebben we een professionele website neergezet waarin Maartje verantwoordelijk was voor de teksten en ik voor de design en bouw van de website. Later heb ik het logo veranderd omdat deze toch iets te veel op de concurrent leek (vorige logo niet door mij ontworpen).

puurwijs_website

Aakes

Voor Aakes heb ik twee websites aakes.nl en aakes.online tot één website gebracht. Het was belangrijk dat de huidige huisstijl goed terugkwam in de website, deze stond namelijk al klaar en dat er een koppeling kwam met ActiveCampaign zodat er geautomatiseerde mails werden verstuurd als nieuwe klanten zich ergens voor inschreven.

rachelvermunt3

Rachel Vermunt

Rachel Vermunt had al een branding maar was bezig met het veranderen van haar bedrijf van To tone training naar haar eigen naam. Ik vond het dan ook erg leuk om een deel van deze transitie te mogen verwezenlijken in een logo, huisstijl en nieuwe website.

 Rachel wist al vanaf het begin af aan dat ze een colibri in haar logo wilde, de kleuren en lettertype hebben we verder samen in overleg samengesteld om zo tot een mooie branding te komen dat niet alleen bij haar maar ook bij haar bedrijf past.

Voor de website zijn er veel foto’s van haarzelf geplaatst, reden hiervoor is dat haar klanten dan goed weten wie zij is en wat ze kunnen verwachten.

Zo wilde ze dat de website rust uitstraalde, wilde ze werken met aardetinten en vond ze het belangrijk om kracht uit te stralen.

puurwijs_website

Kinderpraktijk Voor Jou

Voor Kinderpraktijk Voor Jou heb ik de volledige branding mogen doen. Omdat haar doelgroep vrij breed is heb ik in overleg met de klant ervoor gekozen om de naam met een bijzondere typografie te schrijven met daarbij verwerkt in een ronde vorm omdat verbinding centraal staat bij deze klant.

marinus1

Marinus aanhangwagens Gilze

De eerste website dat ik heb mogen bouwen. Carlo Marinus, eigenaar van dit bedrijf had een duidelijke visie voor de website, het moest overzichtelijk zijn en klanten moesten makkelijk over de website moeten kunnen navigeren.

Voor Marinus aanhangwagens Gilze hebben we er dan ook voor gezorgd dat de klanten niet veel stappen moesten nemen voordat ze bij de aanhangwagen waren die ze wilde. Het is nog niet mogelijk om een aanhangwagen via de website te huren/kopen, daar is bewust voor gekozen omdat Marinus aanhangwagens Gilze het belangrijk vindt om persoonlijk contact te houden met zijn klanten.

Als ik bedenk dat dit mijn eerste website dat ik heb mogen bouwen dan ben ik nog steeds tevreden met het resultaat.

duizendkruid

Duizendkruid

Gemma Heestermans was op zoek naar iemand die haar kon helpen met het zichtbaar maken van haar startende onderneming. Het was zo leuk om te zien en te horen met hoeveel passie Gemma over haar kruiden.

Voor haar logo en huisstijl was het belangrijk dat het vertrouwen, ontspanning en warmte uitstraalt. Daarnaast wilde ze dat het kleurrijk is en wilde ze dat haar logo en huisstijl energie uitstraalt. Met deze kernwaarden in mijn achterhoofd ben ik tot deze branding gekomen met daarin een duizendkruid verwerkt net zoals de naam.

Voor haar website wilde ze een aantal pagina’s waar informatie op staat wat ze precies doet en wat het precies inhoudt. Voor de website hebben we natuurlijk de huisstijl doorlaten lopen zodat het herkenbare elementen heeft en je gelijk weet dat je op de website van Duizendkruid bent!