Partners

Partners

Partners

Met wie werkt Jits; jouw merkmaker allemaal samen. Laat ik je even voorstellen aan..

Maartje van Arendonk- Tekst met zin

Hoi, ik ben Maartje van Arendonk, tekstpartner van Jits; jouw merkmaker. Schrijven is mijn passie en daarvan heb ik mijn beroep gemaakt. Tijdens het schrijven zet ik mijn jarenlange schrijfervaring en sensitiviteit in, ik voel meer dan gemiddeld. Mijn sensitiviteit blijkt mijn kracht te zijn. Door mijn extra voelsprieten of verfijnde antennes voel ik eerder wat de kern van jouw verhaal is, welke onderstromen er zijn en welke schrijftoon hierbij hoort. Ik schrijf voor allerlei bedrijven in diverse branches. Het allerbelangrijkste is dat we een klik voelen: de basis voor elke samenwerking.

‘Mijn schrijfstijl is down-to-earth, vlot en toegankelijk; zo simpel mogelijk. Ik hou van open communicatie zonder poespas.’

Mijn schrijfaanpak vat ik samen als luisteren, afstemmen vanuit gevoel en schrijven. Ik luister naar jouw (bedrijfs)verhaal: wie je bent, wat je doet, wat je belangrijk vindt en nog meer beweegt. Ondertussen stem ik me af op jou als ondernemer en jouw bedrijf, om er een gevoel bij te krijgen. Vervolgens maak ik de vertaalslag naar een concrete tekst, zodat jouw verhaal overzichtelijk, pakkend en beknopt op papier komt te staan. Ik schrijf zowel online (SEO) teksten voor websites en social media als teksten voor offline media. Uiteraard verzorg ik het complete traject: van advies tot tekstcreatie.

‘Tijdens het schrijven van jouw teksten zet ik mijn jarenlange schrijfervaring en sensitiviteit in, zodat jouw (bedrijfs)essentie wordt aangeraakt en praktisch, kernachtig én met gevoel vertaald wordt in tekst.’

Foto-Maartje-partners-Jits-jouw-merkmaker

José van der Zwan-Portugalore

Hoi, ik ben José en ik woon in Portugal. Ik ben webdesigner en SEO optimaliste. Ik vind het heerlijk om samen met jou, mijn klant, jouw zichtbaarheid online te realiseren.

Ik woon sinds begin 2016 in Portugal waar ik een kleinschalige Bed and Breakfast run. Ik ben daarnaast altijd al geïnteresseerd geweest in computers, de werking en toepassing ervan. Toen er dan ook ruim voordat ik daadwerkelijk ging emigreren een website voor de B&B moest komen hoefde ik niet lang na te denken. Dit ging ik zelf doen! Zo kon ik van mijn passie en interesse ook mijn werk maken. Nu jaren later en vele scholingen en cursussen verder kan ik mij (technisch) webdesigner en SEO optimalist noemen.

Vanwege dat ik zelf een B&B heb ben ik mij daarnaast gaan verdiepen in reserveringssystemen in het algemeen en die voor vakantieverhuur in het bijzonder.

Inmiddels heb ik al veel websites mogen maken en optimaliseren. Dit laatste is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Een mooie website is heel fijn maar belangrijk is dat deze ook goed gevonden wordt in de zoekmachines én dat bezoekers vervolgens ook klanten worden.

Foto-Maartje-partners-Jits-jouw-merkmaker