Partners

Partners

Partners

Met wie werkt Jits; jouw merkmaker allemaal samen. Laat ik je even voorstellen aan..

Maartje van Arendonk- Tekst met zin

Hoi, ik ben Maartje van Arendonk, tekstpartner van Jits; jouw merkmaker. Schrijven is mijn passie en daarvan heb ik mijn beroep gemaakt. Tijdens het schrijven zet ik mijn jarenlange schrijfervaring en sensitiviteit in, ik voel meer dan gemiddeld. Mijn sensitiviteit blijkt mijn kracht te zijn. Door mijn extra voelsprieten of verfijnde antennes voel ik eerder wat de kern van jouw verhaal is, welke onderstromen er zijn en welke schrijftoon hierbij hoort. Ik schrijf voor allerlei bedrijven in diverse branches. Het allerbelangrijkste is dat we een klik voelen: de basis voor elke samenwerking.

‘Mijn schrijfstijl is down-to-earth, vlot en toegankelijk; zo simpel mogelijk. Ik hou van open communicatie zonder poespas.’

Mijn schrijfaanpak vat ik samen als luisteren, afstemmen vanuit gevoel en schrijven. Ik luister naar jouw (bedrijfs)verhaal: wie je bent, wat je doet, wat je belangrijk vindt en nog meer beweegt. Ondertussen stem ik me af op jou als ondernemer en jouw bedrijf, om er een gevoel bij te krijgen. Vervolgens maak ik de vertaalslag naar een concrete tekst, zodat jouw verhaal overzichtelijk, pakkend en beknopt op papier komt te staan. Ik schrijf zowel online (SEO) teksten voor websites en social media als teksten voor offline media. Uiteraard verzorg ik het complete traject: van advies tot tekstcreatie.

‘Tijdens het schrijven van jouw teksten zet ik mijn jarenlange schrijfervaring en sensitiviteit in, zodat jouw (bedrijfs)essentie wordt aangeraakt en praktisch, kernachtig én met gevoel vertaald wordt in tekst.’

Foto-Maartje-partners-Jits-jouw-merkmaker

Pauline Fotografeert

Hoi!

Super leuk dat je foto’s voor op je website wil laten maken. Maar je vraagt je vast af wie de foto’s gaat nemen. Yep, dat ga ik dus doen; tijd voor een voorstelrondje!

Ik ben Pauline en ben, zoals je vast al hebt geraden, fotografe. Jarenlang was ik zoekende op werkgebied, maar ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik mijn passie heb gevonden.

Naast fotograferen, reis ik het liefst de wereld rond. Maar mijn favoriete stad blijft toch Den Bosch; mijn woonplaats en dé plek om carnaval te vieren!

Wil je meer weten? Leuk! Je mag me altijd een berichtje of mailtje sturen.

Hopelijk mag ik je snel op je mooist vastleggen.

210418 - Pauline-13

Portfolio Pauline fotografeert:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress