Over Jits

Over Jits

Wie is Jits; jouw merkmaker? Even kennismaken…

Leuk dat je mijn website bezoekt, ik ben Jitske Goeijers onderneemster, reislustig en ik heb een zwak voor fotografie. Zo ga je op mijn instagram regelmatig foto’s terugvinden van een van mijn mooie reizen dat ik heb mogen doen.
De naam van mijn bedrijf komt omdat mijn vrienden me vaak ‘Jits’ noemen waardoor ik tot het idee kwam ‘Jits; jouw merkmaker’: krachtig, beetje speels, luchtig en professioneel. Precies wat ik uit wil stralen! Ik ‘maak’ jouw merk, geef je naamsbekendheid een boost en laat jouw bedrijf er uitspringen. Dat doe ik graag in de vorm van een prettige en open samenwerking.

‘Ik vind het tof om vanaf het allereerste moment – als er nog niks is – iets te maken en vervolgens tot een prachtig samenhangend eindresultaat te komen!’

Eigen bedrijf

Ik heb altijd al de ambitie gehad om mijn eigen bedrijf te beginnen. Nadat ik voor verschillende bedrijven heb gewerkt in zowel finance als marketing functies begon het ondernemerschap te kriebelen.
Ik besloot om mijn ambitie achterna te gaan en mijn kennis op peil te brengen.
Het bevalt goed om op mijn eigen manier te werken en nieuwe dingen te bedenken en te maken voor ondernemers. Ik vind het zelf ook leuk om iets nieuws te ontdekken en leren; ben erg nieuwsgierig en leergierig!

Jits_tuin

Alles onder één dak

Om jou zo breed mogelijk te kunnen ondersteunen heb ik allerlei opleidingen gevolgd: HBO Productmanagement, grafische vormgeving, WordPress, HTML/CSS en online marketing.
Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit dat je als bedrijf zichtbaar bent en opvalt. Daar komt zoveel meer bij kijken dan alleen een website.
Ik neem jouw grafische vormgeving, webdesign en websitebouw graag uit handen.
Jits; jouw merkmaker heeft alles onder één dak. Ideaal toch! Ik richt me vooral op kleinere ondernemingen en MKB-bedrijven.

‘Ik luister naar jouw wensen, denk actief met je mee en til jouw zichtbaarheid naar een hoger level.’