Branding projecten

Branding projecten

Portfolio van Jits; jouw merkmaker

marielle

Mariëlle van der Velden

Via een gezamenlijke connectie is Mariëlle bij mij terechtgekomen. Mariëlle is nu 7 jaar ondernemer en was toe aan nieuwe huisstijl, hetgeen wat ze had paste niet meer bij wat ze wilde uitstralen.

Momenteel heeft ze veel particulieren als klant maar dit wil ze gaan uitbreiden naar bedrijven, haar focus komt dan ook meer op bedrijven te liggen.

Belangrijke kernwoorden voor haar zijn: van een wolk naar zonnestralen, speels en samenwerking.

erienne

Eriënne interieur

In samenwerking met Reflectit heb ik voor Eriënne interieur een logo mogen ontwerpen. Eriënne gaat zich focussen op tweedekans woongeluk.

Dit zie je dan ook terug in haar logo, het huisje, het hartje voor het woongeluk, de “E” voor de eerste letter van haar naam maar ook de “2” voor tweedekans.

publiekDNA

Publiek DNA

Voor Publiek DNA heb ik een logo mogen ontwerpen. Deze klant had een aantal kernwoorden wat terug moest komen in het logo: verbinding, samenwerking, sociaal en professioneel.

De verbinding en de samenwerking is terug te zien in de puzzelstukjes die aan elkaar zitten.
Sociaal is weer terug te zien in de poppetjes die ik van de puzzelstukjes heb gemaakt en om het logo een professionele uitstraling te geven heb ik voor een strakke font gekozen en de kleur blauw met goud/geel.

rachelvermunt

Rachel Vermunt

Rachel Vermunt had al een branding maar was bezig met het veranderen van haar bedrijf van To tone training naar haar eigen naam. Ik vond het dan ook erg leuk om een deel van deze transitie te mogen verwezenlijken in een logo, huisstijl en nieuwe website.

Rachel wist al vanaf het begin af aan dat ze een colibri in haar logo wilde, de kleuren en lettertype hebben we verder samen in overleg samengesteld om zo tot een mooie branding te komen dat niet alleen bij haar maar ook bij haar bedrijf past.

Voor de website zijn er veel foto’s van haarzelf geplaatst, reden hiervoor is dat haar klanten dan goed weten wie zij is en wat ze kunnen verwachten.

Zo wilde ze dat de website rust uitstraalde, wilde ze werken met aardetinten en vond ze het belangrijk om kracht uit te stralen.

puurwijslogo

PuurWijs

Voor PuurWijs heb ik de volledige branding mogen doen. Voor deze klant was het belangrijk dat het logo de volledige lading dekte en aangezien haar doelgroep vrij breed is heb ik ervoor gekozen om de bedrijfsnaam voluit te schrijven met een bijzondere typografie.

Verder is het belangrijk dat de branding rust uitstraalt, dit is namelijk een van de belangrijke kernwaarden van de klant. Dit hebben wij vervolgens ook doorgetrokken naar de website zodat er herkenning is.

Radio Filharmonisch Orkest

Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik een fictieve branding ontworpen voor Het Radio Filharmonisch Orkest. Wat ik belangrijk vond met de rebranding is dat ik wilde dat het vernieuwde logo power uitstraalde. In het logo zitten een aantal leuke verwijzingen verwerkt naar de muziek, zo bestaat de streep door de F uit 5 strepen, de notenbalk.

visitekaartjes_KVJ

Kinderpraktijk Voor Jou

Voor Kinderpraktijk Voor Jou heb ik de volledige branding mogen doen. Omdat haar doelgroep vrij breed is heb ik in overleg met de klant ervoor gekozen om de naam met een bijzondere typografie te schrijven met daarbij verwerkt in een ronde vorm omdat verbinding centraal staat bij deze klant.

branding_rosalie

House of Flow and Grow

Voor House of Flow and Grow heb ik een logo en visitekaartjes mogen ontwerpen. Het was belangrijk om de kleur kaki in het logo te verwerken omdat dit een van haar lievelingskleuren is. Daarnaast wilde ze zachte en dunne lijnen om zo een uitstraling te krijgen wat bij haar en haar onderneming past.

jennielogo

Jennie van den Broek

Voor Jennie heb ik het logo mogen ontwerpen. Ze had al een duidelijk beeld wat ze wilde, ze wilde namelijk een vlinder in haar logo verwerkt hebben. Voor de kleuren had ik de vrije hand en dus volgde ik “mijn proces” om tot de juiste kleuren en lettertype te komen.

Een aantal kernwoorden die belangrijk waren, zo was het belangrijk dat het logo deskundigheid, vertrouwen en empathisch uitstraalde. Daar heb ik dan ook op ingespeeld met de paarse en zacht oranje kleur.

Verder heb ik de eerste letters van haar voor-en achternaam verwerkt in een vlinder zodat het een herkenbaar logo is.