Aanbod

Aanbod

Wil jij jouw unieke verhaal naar een huisstijl dat bij jou past?

Ik snap dat het spannend is om met jouw onderneming naar buiten te treden en je wilt dit gelijk goed doen. Ik zorg er samen met jou voor dat jouw onderneming de huisstijl krijgt wat bij jou en jouw onderneming past. Je hebt dan ook een idee in je hoofd, wat je tekstueel al helemaal hebt uitgewerkt maar nu..? Nu wil je dit omzetten in de huisstijl dat bij jou past en wil je ook een logo dat uniek is van jouw concurrenten. Daarnaast wil je natuurlijk een huisstijl dat jouw doelgroep aanspreekt en deze doelgroep jou gaat herkennen niet alleen aan jouw expertstatus maar ook aan een branding.

Wil jij liever de focus houden op jouw specialiteit? En heb je te weinig kennis van het ontwerpen van een huisstijl en website wat jou de uitstraling geeft wat je wilt?

De afgelopen jaren zijn er ondernemers bij mij geweest die of een nieuwe (re)branding wilde of alleen nieuwe website nodig hadden. Zo kwam Rachel Vermunt bij mij voor een rebranding en is Gemma Heestermans vorig jaar gestart met haar onderneming; Duizendkruid waarvoor ze een geheel nieuwe huisstijl en website nodig had. Terwijl Aakes juist bij mij terecht kwam omdat hij een nieuwe website nodig had dat gekoppeld moest worden aan Active campaign.

Naast dat ik het totaalpakket aanbied, krijg je ook een “Do it yourself toolkit” en dat zijn handvatten om het vervolgens zelf toe te passen in de verschillende huisstijl elementen. Denk daarbij aan het verwisselen van foto’s op social media templates of het onderhouden van je eigen website.

Jij krijgt dus een volledig verzorgde huisstijl en website zodat jij jouw onderneming kunt neerzetten in de markt. Het verhaal wat in je hoofd zat, of op papier is geschreven, zie je dan werkelijkheid worden in visuals.

En wanneer de huisstijl staat krijg jij handvatten om de huisstijl verder door te trekken in je onderneming en uitleg hoe jij jouw website up-to-date kan houden

rachelvermunt
Jits_tuinblauw

Waarom bij mij?

Naast dat ik het afgelopen jaar mijn creativiteit al bij verschillende ondernemers heb mogen gebruiken vind ik het belangrijk dat het resultaat reflecteert op zowel de onderneming als op de persoon zelf. Er moet een stukje persoonlijkheid inzetten en dat lukt alleen als je met elkaar een klik hebt. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk om jou te begeleiden door het hele proces, er komt veel op je af en ik vertel wat we op welk moment gaan doen om zo tot het beste resultaat te komen!

Mijn aanbod

Wat bied Jits; jouw merkmaker nu allemaal aan? Ik bied verschillende pakketten aan; webdesign, logo + huisstijl, een vliegende start en een uitgebreide start. Ziet hetgeen er niet bij waarnaar jij op zoek bent? Neem dan even contact met mij op.

Wat zit er onder andere in de verschillende pakketten:

Heb je interesse gekregen en wil je weten hoe het proces in zijn werk gaat? Nadat je contact hebt opgenomen gaan we een kennismakingsgesprek inplannen, hierin bekijken we of er een klik is. Vervolgens houden we een brainstormsessie om zo de kernwaardes te bepalen en vandaaruit borduur ik voort op de kleur en typografie om uiteindelijk tot een logo te komen dat bij jou persoonlijk als jouw onderneming past. Hiernaast zie je schematisch hoe mijn proces eruit ziet.

Heb je interesse gekregen en wil je weten hoe het proces in zijn werk gaat? Nadat je contact hebt opgenomen gaan we een kennismakingsgesprek inplannen, hierin bekijken we of er een klik is. Vervolgens houden we een brainstormsessie om zo de kernwaardes te bepalen en vandaaruit borduur ik voort op de kleur en typografie om uiteindelijk tot een logo te komen dat bij jou persoonlijk als jouw onderneming past. Hieronder zie je schematisch hoe mijn proces eruit ziet.

Proces_Jitsjouwmerkmaker
Lars Gootjes
Lars Gootjes
19:53 19 Jul 22
Jitske heeft in korte tijd voor mij een nieuwe website gebouwd waar ik erg blij mee ben. De website is overzichtelijk, praktisch en mooi. Kijk zelf maar op aakes.nl.De communicatie met Jitske ging vlot. Vaak had ze aan een half woord genoeg. Binnen no time had ze dingen gemaakt of aangepast.Ik beveel Jitske dan ook van harte aan als je een goed werkende wordpress website wil hebben.
Mia Spruit
Mia Spruit
06:48 23 Apr 22
Jitske heeft voor mij een website gebouwd. Dat ging heel snel en soepel. Ze is kundig, denkt met je mee en prettig in de samenwerking. Volgens mij kan ze veel meer, alleen hoefde ik daar geen gebruik van te maken met mijn dienstverlening. Jitske is bovenal erg geduldig en professioneel!
Gemma Heestermans
Gemma Heestermans
17:08 13 Apr 22
Erg blij met de hulp van Jitske. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook naderhand altijd bereikbaar. Jitske is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Carlijn Oprins
Carlijn Oprins
20:04 11 Apr 22
Jitske is een erg fijne vrouw om mee samen te werken. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Ze levert erg goed werk af, dus ik ben zeer tevreden! Ik heb al veel complimenten gekregen over mijn logo, visitekaartjes en website! Jits; jouw merkmaker is zeker een aanrader!
Mariska Vorstenbosch
Mariska Vorstenbosch
18:25 11 Apr 22
Het was heel aangenaam om met Jitske te werken. Heel klantvriendelijk en begripvol. Voelde me gehoord en kan het iedereen aanbevelen! Het eindresultaat was perfect en nog beter dan ik me had kunnen voorstellen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader